Ποιοί είμαστε

Η Electrop είναι μία επιχείρηση που διατηρεί την ευελιξία της ατομικής δραστηριότητας του χαρακτήρα της, σε συνδυασμό με το άσβεστο μεράκι των εργαζομένων της για καινοτομία και συνεχή βελτίωση και ενημέρωση των εξοπλιστικών λύσεων που προσφέρει. Αποτέλεσμα της πολύχρονης πείρας και εξέλιξής μας, είναι το γεγονός ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η υποστήριξη των εφαρμογών και η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, είναι ο καθημερινός μας στόχος.

Προμηθεύουμε υπολογιστικά συστήματα απο τα πιό απλά έως τα high-end, και έχουμε τη δυνατότητα να τα υποστηρίζουμε πλήρως, τόσο σε επίπεδο υλικού όσο και σε επίπεδο λογισμικού.

Παράλληλα, διαθέτουμε λύσεις δημόσιας και αδειάλειπτης χρήσης συστημάτων, και πρόσβασης στο Internet για επαγγελματικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς, που βασίζονται σε λογισμικό δικού μας σχεδιασμού και ανάπτυξης.

Μή διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας,θα είναι χαρά μας να συμμετέχουμε στην επιτυχία και της δικής σας επιχείρησης, με λύσεις εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στις δικές σας, μοναδικές ανάγκες.

 
 

Λύση για κάθε χώρο

ActiveCoin All-In-One

Με τα συστήματα Active Coin, μπορει να αυτοματοποιηθεί πλήρως η λειτουργία ενός Internet cafe, ελαχιστοποιώντας τις ανάγκες σε προσωπικό και συντήρηση.

 
 

Αγοράστε ή παραγγείλετε on-line.

ActiveCoin All-In-One

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ή μας στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και σας περιμένουμε έτοιμοι να σας δώσουμε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.